Hostellerie Saint Nicolas

Michael Vanderhaeghe

90

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Adres:
Veurnseweg 532
8906 Elverdinge-Ieper

TEL:
+32 57 200622

E-mail:
info@hostellerie-stnicolas.com

Website:
www.hostellerie-stnicolas.com

Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed

Omwille van zijn toewijding aan de Vlaamse Keuken, doorgedreven beheersing van het vak en respect voor streekeigen producten wordt hij uitgeroepen tot Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed. Chef Michael Vanderhaeghe werkt samen met zijn ouders in Hostellerie St.-Nicolas met een grote passie voor Vlaamse gastronomie en streekaardappelen in het bijzonder.

  • Opleiding
  • 2008-2012: Hotelschool Ter Duinen, Koksijde
  • Stages
  • 2009: Restaurant De Pagasus, Poperinge
  • 2011: Restaurant De Karmeliet, Brugge
  • 2012: Restaurant La Trattoria, Alain Ducasse, Monaco
  • 2013: Restaurant De Librije, Nederland
  • 2014: Restaurant Bras, Frankrijk
  • Loopbaan
  • 2009-2012: Restaurant Hostellerie St.-Nicolas, Elverdinge-Ieper
  • 2009-2012: Patissier Andy Verhaeghe, Alsemberg
  • 2010: Restaurant In de Wulf, Heuvelland
  • 2012-2013: Restaurant L’Air du Temps, Liernu
  • 2012-2013: Restaurant De Jonkman, Brugge
  • 2012-2013: Restaurant Sea Grill, Brussel
  • 2014-2015: Restaurant Boury, Roeselare
  • 2016-2018: Restaurant Castor, Beveren-Leie
  • 2018-nu: Restaurant Hostellerie St.-Nicolas, Elverdinge-Ieper
  • 2022: Ambassadeur Vlaams Culinair Erfgoed 2022